Faciliteiten

Recreatiezaal, Bibliotheek

Er is  een grote bibliotheek met honderden boeken, een recreatiezaal en een biljart. Van dit alles kunt u gratis gebruik maken. Tot slot worden er koffie-ochtenden georganiseerd en wekelijks kunt u aan een teken/schilderles meedoen.

Recreatie en vrijwilligers

De evenementencommissie van de Hobbemaflat organiseert regelmatig filmavonden in de recreatiezaal, maar ook bijvoorbeeld een lezing van een boswachter, een zanguitvoering van het Biltse Mannenkoor of een high tea in de tuin. Op Koningsdag wordt er een samenzijn met oranje tompoucen en oranjebitter georganiseerd. Bij mooi weer kunt u natuurlijk gebruik maken van de tuin: er staat tuinmeubilair.

Overig

Naast een groot grasveld voor en achter het gebouw met verschillende fraaie borders is er aan de achterzijde een fietsenstalling en een aantal eenvoudige garages. U vindt hier ook een stukje bos, een prieel en zitjes waar u gebruik van kunt maken. Parkeren van uw auto doet u op eigen terrein. Aan de voorzijde van het gebouw zijn parkeerplaatsen voor onze gasten. Indien gewenst kunt u een  garage huren.

Beneden in het gebouw staat een aantal wasmachines waarvan u tegen een kleine vergoeding gebruik van kunt maken.