Locatie

Locatie

Wat heeft Bilthoven u te bieden?

Bilthoven is met ruim 22.000 inwoners de grootste kern van de gemeente De Bilt en heeft als woonplaats veel te bieden aan winkels, sportfaciliteiten, restaurants, een golfclub, manege en diverse tennisclubs. En mocht het eens nodig zijn, het UMC is vlakbij. Verder zijn de trein- en busverbindingen uitstekend.
gemeentewapen De Bilt

Gemeentewapen de Bilt

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Kwinkelier in het centrum van Bilthoven met gratis parkeren maar ook in ’het Kleine Dorp’. Momenteel wordt winkelcentrum de Kwinkelier gerenoveerd evenals het stationsgebied.
Twee keer per week (dinsdag- en vrijdagochtend) komt er een rijdende winkel bij de Hobbemaflat.
Voor meer informatie over de woonkwaliteit van Bilthoven en de toekomstvisie van de Gemeente De Bilt verwijzen wij u graag naar de website van de gemeente De Bilt zelf www.debilt.nl

15 GEMEENTEHUIS

Ligging

Bilthoven ligt centraal in Nederland en heeft frequente bus- en trein- verbindingen met Utrecht, Hilversum, Baarn, Soest en Amersfoort. Ook de snelwegen zijn vanuit Bilthoven vlot te bereiken.

De Hobbemaflat staat in Bilthoven-Noord op een terrein met een totale grondoppervlakte van 1,7 hectare, waarvan een belangrijk deel bestaat uit tuin en bos. Het is een fraai en rustig woongebied met heel veel groen en vrijstaande huizen. In de lanen in de directe omgeving van ons appartementencomplex is het heerlijk wandelen en fietsen. Op loopafstand liggen de Ridderoordse Bossen en het mooie bosgebied van de Lage Vuursche is per auto en fiets uitstekend te bereiken.

Verder zijn de winkelcentra van Zeist, Utrecht, Hilversum en Amersfoort zeer aan te raden voor een gezellig dagje uit.