Praktische informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

image003

Voorzieningen

Elk appartement is voorzien van een  kabelaansluiting voor RTV, internet en telefoon  en elk appartement heeft een glasvezel aansluiting voor dezelfde faciliteiten. U kiest en regelt zelf uw provider en aansluiting.
De appartementen in de Hobbemaflat hebben geen gas-aansluiting. Er wordt elektrisch gekookt en een elektrische boiler zorgt voor de warmwatervoorziening. De appartementen worden verwarmd door middel van een centraal verwarmingssysteem, gevoed door een centrale CV-ketel die onder in het gebouw staat

Veiligheid

 In 2002-2003 is er een groot aantal maatregelen getroffen met betrekking tot de brandveiligheid, zoals vastgelegd in een rapport van de Bilthovense Brandweer. Hiermee voldoet De Hobbemaflat aan alle gestelde eisen inzake brandveiligheid. Bij alle ingangen van het gebouw is cameratoezicht en alleen met een sleutel heeft u toegang tot het gebouw en uw voordeur uiteraard. Er is op een aangename manier sociale controle in het gebouw.

 

Elk appartement heeft een intercom die verbonden is met het belsysteem in de centrale hal bij de hoofdingang; u weet dus wie er voor u aanbelt. Met een knop op het intercomsysteem in uw appartement kunt u uw bezoek binnen laten.

Onderhoud

De Hobbemaflat is ruim 60 jaar geleden gebouwd. U begrijpt dat regelmatig onderhoud van groot belang is. Hiertoe is een gedegen onderhoudsplan en bijbehorende begroting opgesteld. Met de inzet van bestuur, huismeester, aannemer en externe experts wordt het onderhoudsplan uitgevoerd. Het hele gebouw zit goed in de verf. Waar nodig wordt en is een aantal zaken gerenoveerd en/of vernieuwd. U zult zelf zien, het gebouw staat er goed bij.

 

 

Naar keuze van de leden is dubbel glas geplaatst in de appartementen en alle gevels zijn geïsoleerd. De stroomvoorziening is geheel vernieuwd en aangepast aan de moderne eisen. Zo heeft iedereen een digitale elektriciteitsmeter. Er is een onderhoudsplan in uitvoering voor de bomen rondom de Hobbemaflat. De glasbewassing aan de buitenkant vindt 2x per jaar plaats.